Dar pro Nadační fond Shalem

Díky štědrým dárcům jsme mohli z veřejné sbírky, kterou jsme vyhlásili po teroristickém útoku na Izrael, podpořit  Nadační fond Shalem darem ve výši 400.000 Kč. NF Shalem dar využije výhradně k  podpoře projektu “L’tzidech” („Při Tobě“) organizace  IDFWO (IDF Orphans and Widows Organization – Organizace vdov a sirotků IDF).

Organizace IDFWO pečuje o vdovy a sirotky, pozůstalé po padlých příslušnících složek bezpečnostních sil a vytváří síť psychické, materiální a sociální podpory pro ty, jejichž rodiny zaplatily při obraně Izraele tu nejvyšší cenu. 

Současná válka přivedla do náruče organizace téměř 300 vdov a téměř 1000 sirotků. 32 vdov bylo v momentě hrdinné smrti manžela těhotných. Projekt “L’tzidech” byl založen na podporu těhotných vdov, kterým pomáhá vyrovnat se s tragickou ztrátou manžela, budoucího otce a živitele rodiny. 

Dar FŽO představuje významnou pomoc projektu, který mění životy těch nejzranitelnějších. Bez podpory jednotlivých dárců, kteří přispěli do naší veřejné sbírky bychom nemohli tuto smysluplnou pomoc uskutečnit. Děkujeme. 

 

Rubrika Aktuality | Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Dar pro Nadační fond Shalem

Možnost přidávání komentářů byla zrušena.